Motorsykkel merker

Stadig flere velger å gå til anskaffelse av en motorsykkel. De mest populære motorsykkelmodellene er gjerne brukervennlige og lettkjørte. Det settes også stor pris på kjøreegenskaper og komfort. Det hevdes at Honda og Yamaha er to av de mest solgte motorsykkelmerkene i Norge. Både lett og tung motorsykkel er populære her til lands.

Derimot er det mange andre motorsykkel merker som er populære. Merker som KTM, BMW, Suzuki, Harley Davidson og Kawasaki er blant favorittene. Det er mye å tenke på om du vurderer å kjøpe ny motorsykkel. Før du begynner jakten på dine storfavoritt, bør du bestemme deg for hvilke egenskaper som er viktige for deg.

Test av beste Lett Motorsykkel

Det legendariske merket Harley Davidson

Du har sannsynligvis hørt om det legendariske motorsykkelmerket Harley Davidson. Dette motorsykkelmerket så dagens lys i år 1903 i USA. Siden den gang har Harley Davidson spilt en stor rolle i den internasjonale motorsykkelkulturen. Siden den første motorsykkelen ble lansert, har det blitt produsert en rekke motorsykkelmodeller.

Harley Davidson er et klassisk merke

Det er derfor verdt å legge merke til motorsykkelen Sportster, som ble lansert i 1957. Denne robuste motorsykkelen hadde en motor på 0,9 liter. Den legendariske modellen Electra-Glide ble lansert i 1965. I 2014 lanserte Harley Davidson sin første elektriske modell Livewire. Denne elektriske motorsykkelen ble raskt populær.

Hva er beste Harley?

Legg merke til Yamaha motorsykler

Den japanske motorsykkelprodusenten Yamaha har røtter tilbake til 1953. Allerede i 1961 ble den første motorsykkelen lansert i Europa. Siden den gang har Yamaha vært en av de mest populære motorsykkelmerkene. Yamaha Motor Europe ble etablert i 1968 i Nederland. Siden den gang har det blitt produsert utallige motorsykler.

Yamaha har produsert flere motorsykler som det er verdt å legge merke til. Dette er solide motorsykler med meget gode kjøreegenskaper. Du bør derfor ta en nærmere titt på motorsykkelmodellene Sport Heritage, Supersport og Adventure. Du får også tilgang til mye ekstrautstyr.

Velg en motorsykkel fra Honda

Velkjente Honda er også en av motorsykkelmerkene som lenge har vært dominerende i det internasjonale markedet. Honda er en av verdens største motorsykkelprodusenter. Det japanske selskapet ble stiftet så tidlig som i 1948. Den første motorsykkelen ble deretter lansert internasjonalt i 1949.

Du bør legge merke til motorsykkelmodeller som Adventure, Naked, Supersport, Sportstouring og Classic. Dette er noen av de mest populære modellene som selges i dag. I samlingen til Honda er det både tung og lett motorsykkel. Du kan derfor velge en motorsykkel som dekker dine behov. Dette er motorsykler som er tilpasset bruk i både by og på landevei.

Andre kjente motorsykkel merker

Det er mange gode motorsykkelmodeller tilgjengelig i dagens markedet. Du kan velge blant utallige motorsykkelmerker. Mange motorsykkelentusiaster velger derimot å bruke det samme merket hele livet. Når du først har kjørt et motorsykkelmerke, er det ikke lett å bytte til et annet merke. Det er derimot verdt å prøve noen andre merker også.

Når du skal vurdere hvilken motorsykkel som passer deg, bør du ta hensyn til ditt bruksbehov. De fleste modellene er tilpasset forskjellige bruksområder. En motorsykkel som er enkel å kjøre i urbane strøk, passer ikke alltid til å kjøre lange distanser. Hvilket motorsykkelmerke og modell som passer ditt bruk, er derfor opp til deg.

Hvilken er best?