BMV motorsykkel

BMV har produsert motorsykler helt siden 1923. Siden den gang har det blitt lansert utallige motorsykkelmodeller i det internasjonale markedet. Dette er derfor et merke som har satt dype spor i det som kan betegnes som motorsykkelens historie. Du kan derfor være trygg på at du får en motorsykkel i den beste kvaliteten.

Den første BMW motorsykkelen ble utviklet av ingeniøren Max Friz. I denne sammenhengen ble det lagt stor vekt på en flat twin «boxer»-motor. Dette er en fremragende teknologi som blant annet ble brukt i produksjon av både fly og motorsykler. Denne teknologien skal vise seg å bli et av BMW sin viktigste teknologi innen motorsykkelbransjen.

Stadig nye teknologier

I de neste tiårene ble det utviklet stadig nye teknologier. Dette førte til at BMW sin motorsykler kunne prestere bedre på veien. På 1930-tallet ble det fokusert på en hydraulisk demping. På 1970-tallet ble det utviklet sportslige utgaver av BMW motorsykler. Klassikere som R 90 S er en av motorsykkelmodellene som ble utviklet på den tiden.

I de senere årene har BMW lansert utallige motorsykler i det internasjonale markedet. Det har blitt  lagt vekt på å utvikle innovative teknologier. Disse teknologiene skal gi motorsykkelførere en god kjøreopplevelse. I dag er det modellene C 400 X og C 400 GT som har størst fokus. Dette er motorsykler som har blitt utviklet med tanke på en urban mobilitet.

Sjekk denne råe doningen

Dagens motorsykkelmodeller

I dag kan du glede deg over motorsykkelmodeller som stadig imponerer. BMW har utviklet modellene C 400 X og C 400 GT. Dette er modeller som byr på den nye teknologien Ride by Wire. Denne motorsykkelmodellen er utviklet for at du skal kunne kjøre i tettbygde og urbane strøk. Du kan velge blant tre ulike fargevarianter. 

Ved bruk av appen BMW Motorrad Connectivity kan du planlegge reiseruter og lytte på musikk. Dette gir deg en kjørekomfort som ikke er tilgjengelig ved bruk av andre motorsykkelmodeller. Du kan velge å benytte et  LED-kjørelys, om du ønsker dette. Dette kjørelyset gir god sikt når du kjører på kveldstid.

Et godt veigrep

BMW motorsykler kan kjøres i trange smug om du har behov for dette. Du oppnår en god kjørekomfort på alle typer veibaner. Dette uten at du opplever at motorsykkelen vibrerer. BMW sine motorsykkelmodeller er stabile på veien. Du kjører sikkert på både korte og lange strekninger. Dette er derfor en leverandør som anbefales til motorsykkelentusiaster, over hele verden.

Dersom du er på jakt etter en innovativ og stabil motorsykkel bør du derfor vurdere en av BMW sine modeller. Dette er en leverandør som har et godt omdømme. Du oppnår et godt veigrep uavhengig av hvor du kjører. Selv i skarp sving får du her motorsykler som imponerer. En BMW byr alltid på en fartsfylt og sikker kjøreopplevelse.

Velg riktig tilbehør

De nyeste modellene  til BMW byr på tilbehør som vil imponere selv erfarne motorsyklister. Den innovative appen BMW Motorrad Connectivity gjør at du kan bruke flere spennende funksjoner. Du kan benytte deg av en USB-ladekontakt som du finner integrert i motorsykkelens oppbevaringsrom. Både hansker og hjelm kan lagres i oppbevaringsrommet.