Honda motorsykkel

Honda er et godt valg om du er på jakt etter en motorsykkel. Honda har levert motorsykler i en årrekke. Den første motorsykkelen ble produsert i 1949 i Japan. Siden den gang har stadig flere motorsykkelentusiaster oppdaget det anerkjente motorsykkelmerket. Allerede  i 1959 ble den første motorsykkelen importert til Norge,

Siden den gang har Honda produsert utallige motorsykler. I dag er Honda et av de ledende motorsykkelmerkene på verdensbasis. Dette er en kvalitetsleverandør som har stor fokus på sikkerhet og design. Det lanseres stadig nytt utstyr og tilbehør som kan brukes til din Honda motorsykkel.

Stadig flere modeller i markedet

Motorsykler fra Honda er kjent for å ha en meget god kjørekomfort. Dette er derfor motorsykler som er verdt å investere i. Ved bruk av en nyskapende teknologi utvikles det stadig nye modeller. Det har blitt lansert en rekke modeller opp gjennom årene. Dette er derfor motorsykler som er verdt å se nærmere på.

Enhver motorsykkelentusiast bør legge merke til modellene Africa Twin, CB500X, Fireblade og Gold Wing. Dette er modeller som har blitt produsert av Honda i en årrekke. For å imøtekomme motorsykkelentusiaster over hele verden, utvikles de klassiske modellene i stadig nye versjoner. Dette for å tilrettelegge for en god kjørekomfort.

Honda Africa Twin

Klassiske motorsykler i nytt design

Den populære modellen Africa Twin så dagens lys i 1980-årene. Den ble først og fremst utviklet med inspirasjon fra motorsykkelmodellen Honda NXR-750. Siden den gang har Honda stadig utviklet nye versjoner av Africa Twin. Både Africa Twin og  CB500X er tilpasset for komfortabel kjøring, over lange strekninger.

Honda CB500X – MC for eventyr

Fireblade passer for deg som ønsker sporty kjøreglede på veien. Er du på jakt etter en rask og lett motorsykkel, bør du ta en titt på Fireblade SP og SP2. Her får du også en innovativ teknologi som gjør at du kjører stødig i skapt sving. Den urbane modellen Gold Winger er tilpasset kjøring i by og på motorvei.

Motorsykler til flere formål

For å gjøre det enklere for deg har Honda plassert modellene i flere kategorier. Dette er kategoriene Scooter, Lettsykkel, Adventure, Classic/Custom, Naked, Touring, Supersport og Sportstouring. I de senere år har Scooter og lettsykkel utviklet seg til å bli populære kjøretøy til bruk i bymiljø. Dette er transportmidler som er et miljøvennlig alternativ til både bil og motorsykkel.

Sjekk kule motorsykler for landeveien (Honda er med på listen)

Kategorien Adventure omfatter motorsykler som er utviklet for kjøring utenfor vei og på vei. En oppreist kjørestilling gjør at du får god oversikt over veibanen. Er du på jakt etter en klassisk motorsykkel, bør du ta en titt i kategorien Classic/Custom. Her finner du motorsykler med klassiske detaljer.

Optimal kjørekomfort på veien

Motorsyklene i kategorien Naked har ikke kåpe. Dette er derfor en populær motorsykkel i Norge. Her får du lettkjørte motorsykler som kan brukes til kjøring på tur og i byen. I kategorien Touring finner du motorsyklene som gir maksimal kjøreglede på tur. Disse modellene har rom som kan brukes til oppbevaring.

Racing er også en kategori som vekker oppmerksomheten til fartsglade motorsyklister. Her finner du sporty motorsykler med høy ytelse på bane og motorveien. Dersom du ønsker mer vindbeskyttelse bør du se nærmere på kategorien Sportstouring. Dette er en allround motorsykkel, som kan brukes til kjøring i hverdagen.