Suzuki motorsykkel

Japanske Suzuki så dagens lys i 1909 i kystbyen Hamamatsu. I starten var dette en fabrikk som lagde vevestoler for den japanske bomullsindustrien. I 1952 lanserte Suzuki den første motoriserte  sykkelen. Dette var starten på en rekke seire i prestisjetunge mesterskap i ulike løp, som ble avholdt over hele verden.

Allerede i 1965 lanserte Suzuki den motoriserte sykkelen 250cc. Seks år senere blir Roger De Coster  et verdensmester skal i 500cc motorcross på sin Suzuki RN71 (se video nedenfor). Denne suksessen fortsatte i årene fremover. Den verdenskjente motorsykkelen til Suzuki ble stadig mer avansert i både design og teknologi.

Her kan du se suzuki i all sin prakt gjennom historien

Stadig flere innovative modeller

I nyere tid har Suzuki lansert en rekke toppmodeller innen motorsport. I 2009 ble modellen GSX-R1000 lansert. I 2012 hadde Suzuki et rekordsalg av modellen GSX-R. Dette var en motorsykkel med høy sportslig ytelse, som ble lagt merke til i internasjonale løp. I de påfølgende årene ble det lansert modeller som V-Strom 1000 ABS og GSX-R1000/R.

Sjekk dette beistet GSX-R

Suzuki GX1100S Katana  er en motorsykkel som har blitt lagt merke til. Det sies at resten av motorsykkelbransjen har latt seg inspirere av denne modellen. Motorsykler fra Suzuki blir stadig brukt i internasjonale motocross mesterskap. I dag har Suzuki vært aktiv i den internasjonale motorsykkelbransjen i over 100 år.

Suzuki er ledende i motocross

Suzuki har lenge vært en ledende aktør innen internasjonal motosport. Suzuki motorsykkel har derfor fått mye oppmerksomhet. Hvis du er interessert i motosport, bør du se nærmere på 70-kubikk motorsykkelen DR-Z70 og 1000-kubikk motorsykkelen SX-R1000. Den sistnevnte er en av de sportssyklene som får mest oppmerksomhet i dag.

Det finnes en rekke sportsmodeller i dagens marked. Suzuki har lang erfaring i å utvikle sportslige motorsykler. En motorsykkel leveres med fjæring for å gi deg en optimal kjørekomfort. Du finner utallige racinginspirerte motorsykler fra den anerkjente leverandøren. En Suzuki motorsykkel passer for deg som er aktiv på motocrossbanen.

Stort utvalg robuste motorsykler

En Suzuki motorsykkel er et godt valg for deg som ønsker et robust kjøretøy. Dette er en motorsykkelprodusent som har lang erfaring i å produsere kjøretøy. I dag er Suzuki en internasjonal totalleverandør av innovative motorsykler. Du finner derfor alltid en modell som passer din kjørestil på banen.

Suzuki har lang fartstid i å utvikle motorsykler til bruk for motocross. Denne erfaringen har ført til en produksjon av kvalitetsmotorsykler, til bruk på landevei. En Suzuki motorsykkel er derfor et godt valg for deg som liker lengre turer. Her får du en motorsykkel som kjører stabilt i skarp sving. Du oppnår derfor en god kjørekomfort.

Tilpass med riktig tilbehør

De ulike motorsykkelmodellene kan tilpasses med riktig tilbehør. Du velger selv hvilke tilleggsutstyr som passer dine behov. Mange av Suzuki sine modeller har detaljer som LED signallys, ekstra motordeksel og flotte felger. Du kan derfor være sikker på at din Suzuki motorsykkel får mye oppmerksom på veien.

Hvis du er på jakt etter en robust motorsykkel bør du vurdere Suzuki motorsykkel. Dette er et robust kjøretøy som kan brukes til både landevei og motosport (sjekk også Honda Motorsykkel). Du bestemmer selv hvilken modell som passer dine behov. De anbefales derfor at du tar en titt på de modellene som er tilgjengelig i dagens marked.