3 hjuls motorsykkel

En trehjuling er et utmerket valg for deg som ønsker å unngå lange køer til og fra jobb. Trehjulingen gjør deg mer fleksibel i hverdagen (les også om 4 hjuls motorsykkel). Et slikt kjøretøy kan sammenlignes med en motorsykkel. Derimot har den en rekke andre fordeler. Med en trehjuling oppnår du en god kjørekomfort. Stadig flere velger derfor å investere i et slikt kjøretøy.

Det er ikke alle som ønsker å ta motorsykkellappen. Du trenger bare bilsertifikatet for å kjøre en trehjuling. Dette er derfor et fleksibelt fremkomstmiddel for de fleste bilister. Med en 3 hjuls motorsykkel er det enkelt å kjøre i storbyen. Dette er derfor et kjøretøy som har blitt stadig mer populært i de senere årene.

Her kan du se hvordan det ser ut

Få en ny kjøreopplevelse

En 3 hjuls motorsykkel har mange av de samme kjøreegenskapene som en scooter. Mange trehjulinger er tilrettelagt for at du skal kunne sitte oppreist når du kjører. Dette er en av grunnene til at mange velger å kjøre scooter, i stedet for en vanlig motorsykkel. Du oppnår derfor en meget stabil kjørekomfort på veien.

Mange mener at en 3 hjuls motorsykkel er bedre å kjøre enn en tohjuling. Hull i veien og andre hindringer har ikke like stor betydning. Du kjører raskt over glatte underlag og trikkeskinner. Derimot er ikke alle trehjulinger like god å kjøre på vinterstid. Om vinteren kan underlaget være preget av både is og fukt.

Invester i en Urban Trike

Trehjulingen fungerer utmerket som et kjøretøy i urbane strøk. Stadig flere velger derfor å investere i en trehjuling. Dette gjelder spesielt mennesker som bor i storbyen. Den klassiske trehjulssykkelen Trike er stadig like populær. Det hevdes at ethvert kjøretøy med tre hjul, kan betegnes som en trehjulssykkel.

En Trike er i utgangspunktet en motorsykkel med tre hjul (sjekk Harley Davidson sine). Den har to hjul bak og et hjul foran. En trehjulssykkel startes som regel ved at du beveger pedalen. Derimot krever en 3 hjuls motorsykkel, bruk av motor. En slik motorsykkel kan kjøres i høy hastighet. En toppfart på opptil 160 km/t er ikke uvanlig.

Oppnå en stabil kjørekomfort

En av fordelene med en 3 hjuls motorsykkel er en stabil kjørekomfort. Hovedårsaken til dette er at den kjører på tre hjul. Når du kjører på en vanlig motorsykkel må du sørge for å opprettholde en god balanse. Dette er ikke like nødvendig når du kjører en trehjuling. Den er i større grad stabil når du kjører i sving.

Det opereres med to ulike kategorier av ATVer i Europa. Denne klassifiseringen legger til grunn to forskjellige hjulopplegg. En Trike har gjerne to bakhjul og et hjul i front. En trehjulssykkel kan derimot omfatte biler som både har to forhjul og et bakhjul. Dette er et effektivt fremkomstmiddel som stadig blir mer populært.

Sjekk stabiliteten

Flere gode egenskaper

En 3 hjuls motorsykkel bør først og fremst velges ut fra design og bruksområder. Den bør være sikker og trygg på veien. De fleste foretrekker også at den er effektiv i drift. Både hastighet og kjørekomfort er faktorer som spiller inn i denne sammenhengen. Du bør derfor bruke litt tid på å finne med modell som passer ditt behov.

3 hjuls motorsykkel er ypperlig i urbane strøk