Husqvarna motorsykkel

Husqvarna lanserte sin første motorsykkel i 1903. Siden den gang  har det blitt produsert utallige Husqvarna motorsykler. I dag er Husqvarna et av Europas mest ettertraktede motorsykkelmerker. Dette er derfor en produsent som har hatt mye å si for utviklingen av motorsykler. Husqvarna motorsykler kjøres av utallige motorsyklister over hele verden.

Dette er en av de eldste motorsykkelprodusentene på verdensbasis. Her får du motorsykler som byr på en utmerket kjørekomfort. Motorsyklene er utviklet for å gi motorsyklister en komfortabel kjøreopplevelse på veien. Du kan velge blant utallige modeller med design som garantert blir lagt merke til.

Stort fokus å motocross

Husqvarna lanserte den ikoniske Silverpilen i 1955. Denne motorsykkelen ble først og fremst utviklet for å brukes i forbindelse med offroad. Husqvarna sine motorsykler ble stadig mer populære i de kommende årene. Motorsyklene ble brukt i store konkurranser og mesterskap i motocross, over hele verden.

Siden oppstarten har Husqvarna hatt flere eiere. Dette førte etter hvert til at motorsykkelen fikk nytt design. I 2013 ble Husqvarna nok en gang kjøpt opp av nye eiere. Det ble da lagt vekt på å fremheve den originale modellen fra 1960-tallet. Husqvarna motorsykler fikk derfor en ny design som kunne minne om den originale modellen.

Bruk av ikoniske fargevalg

En Husqvarna motorsykkel hadde i utgangspunktet et design som var lett gjenkjennelig. Fargevalget var inspirert av det svenske flagget. Fargene gult, blått og hvitt gikk derfor igjen i designet på mange av de populære motorsyklene. I 2014 ble modellen Husqvarna 701 Supermoto lansert med prototypene Svartpilen og Vitpilen i spissen.

Dette førte til en ny generasjon med gateproduksjonsmodeller. Den nye motorsykkelmodellens design og teknologi fikk stor oppmerksomhet. Denne modellen har i den senere tid blitt videreutviklet i flere nye varianter. De nye modellene ble først og fremst tilpasset den eksisterende motocross- og offroadporteføljen.

HUsqvarna 701 Supermoto – sjekk hva denne kan!

Lansering av elektriske sykler

I 2018 ble det i størrelse grad fokusert på elektriske sykler. Husqvarna presenterte et stort utvalg av elektriske sykler på motorsykkelutstillingen EICMA. Dette førte til at det ble lansert flere motorsykkelmodeller i både 2019 og 2020. Husqvarna jobber kontinuerlig med å videreutvikle modellene som allerede har fått mye oppmerksomhet, i årenes løp.

Dersom du er på jakt etter en Husqvarna motorsykkel kan du velge blant flere modeller. Det har blitt utviklet en rekke modeller siden den første motorsykkelen ble lansert i 1955. De mange modellene er bygget for å kunne gi deg den beste kjøreopplevelsen. Dette er motorsykler som har meget gode bremseegenskaper på både tørt og vått veidekke.

Avansert elektronikk i nytt design

Husqvarna lanserer stadig nye motorsykkelmodeller (sjekk mer på Motorsykler.com). Du kan derfor være sikker på at du får en innovativ motorsykkel med gode kjøreegenskaper. De nyeste modellene gjør det mulig å overvåke både batteri og motorens driftstid. Du får også tilgang til en app. Denne appen lar deg justere motorsykkelens ytelse i forhold til gjeldende kjøreforhold.

Dersom du ønsker å oppdatere motorsykkelen din, kan du oppdatere den med unikt tilbehør. Husqvarna tilbyr tilbehør som lyddempere, klistremerker og hjulsett. Dette er tilbehør som kan bidra til at du få mer oppmerksomhet når du kjører motorsykkelen. Du bør også holde deg oppdatert på når det lanseres nye modeller.

Husqvarna Svartpilen 401